HI! LET'S HAVE SOME FUNQ!

Welkom bij FunQ. Wij bieden je de kans om de snelheid, adrenaline en fun factor te beleven die onze pure race wagens te bieden hebben. Op verschillende trackdays op de meest legendarische circuits staan wij paraat om je een onvergetelijke dag te bezorgen. Altijd al eens willen proeven van de motorsport wereld? je kan het bij FunQ.

ONZE AUTO'S

Ginetta G50

Onze Ginetta G50 is een rasechte GT4 wagen. Dankzij zijn geringe gewicht en semi-slick banden is hij relatief toegankelijk voor minder ervaren chauffeurs. We hebben deze wagen dan ook verder aangepast zodat hij perfect is voor driver coaching. desalniettemin is de G50  zeker in staat om zelfs de meest extreme supercar in de achteruitkijkspiegel te houden. 

Vermogen

340 PK

Max toerental

6450 Rpm

Leeg gewicht

1025 Kg

Ginetta G55 GT

De G55 is de gemoderniseerde evolutie van de G50. Met 35 Pk meer en een lager gewicht is de G55 meer "hardcore". Mede dankzij de extra downforce en volledige slick banden staat de G55 garant voor een razendsnelle ervaring. Niet alleen supercars maar heuse hypercars van Porsche, Ferrari en Mclaren hebben moeite om deze pure race wagen bij te houden.

Vermogen

370 PK

Max toerental

7250 Rpm

Leeg gewicht

975 Kg

Meer info over onze GT4 auto's?

Diensten

TAXILAP

Ontdek tot wat onze GT4 race auto’s in staat zijn in de handen van een volleerde racepiloot. Neem plaats en ervaar de sensatie die deze auto’s bieden tijdens enkele rondjes over het circuit. U zit veilig ingesnoerd in de kuipzetel, beschermd door de vierpuntsgordel, de racehelm en het HANS-systeem.

DRIVERTRAINING

Gedurende een hele dag word je begeleid door een van onze ervaren FunQ coaches. Enkele taxi laps en training op de simulator stomen je klaar voor het echte werk, 2 sessies van telkens een half uur zelf rijden met een pure race wagen. Via de intercom zal de FunQ coach je helpen om het meeste potentieel en plezier te halen uit deze unieke ervaring.

DRIVE30"

Kruip zelf achter het stuur van één van onze Ginetta GT4 racewagens. Geniet als piloot, gedurende een sessie van 30 minuten, van de pure en sensationele prestaties die onze volbloed racebolides bieden. Enkel geschikt voor diegenen met relevante ervaring.

SIMULATOR

FunQ beschikt over een professionele 3D race simulator. Hierin zet je je eerste stappen en ontdek je op een veilige en gecontroleerde manier onze auto’s en de verschillende circuits. Tijdens de Funq (Premium) Trackdays staat deze race simulator in onze Pit Box permanent ter beschikking van onze gasten.

Bij FunQ draait het om meer dan alleen maar fun. FunQ neemt je mee naar het hart van het circuit: de pit-lane! In het zenuwcentrum van elke race- en track day bezorgen wij jou een bevoorrechte ervaring. Als FunQ-guest krijg je toegang tot de gehele pit-lane én paddock en beleef je zo de opwindende racewereld vanop de eerste rij. Snuif de geur van benzine en olie op, krijg rillingen op je rug van de gierende banden en geraak in vervoering van het “close contact” met alle aanwezige race teams en hun extreme bolides. 

Tijdens onze Premium Track Days beleef je al deze sensaties bovendien in een luxueus kader. ’s Morgens kan je genieten van een lekker ontbijt en een tas warme koffie, ’s middags word je getrakteerd op een warme lunch in buffetvorm en tijdens de ganse namiddag heb je toegang tot het rijkelijke dessertbuffet. Om onze Premium Track Day feestelijk af te sluiten, kijken we met een glaasje bubbels terug op een geslaagde dag.

Tijd voor het echte werk! Wens je een nóg intensere beleving van het race-gebeuren? Dat kan! FunQ biedt je namelijk de mogelijkheid plaats te nemen in één van onze Ginetta’s voor een onvergetelijke ervaring op het circuit. Dit kan als piloot en als passagier. Ervaar onze spectaculaire GT4-wagens vanuit de compacte cockpit, laat het brullende geluid van de motor en het snerpende gejank van de versnellingsbak tot je doordringen en wees getuige van de G-krachten die veroorzaakt worden door de verbluffende acceleraties en krachtige remmen. Dit alles zal gegarandeerd nog weken nazinderen en voor een blijvende herinnering zorgen..

NEXT EVENT

Zolder 2/09/20

BOEK NU

NEXT PREMIUM EVENT

Spa Francorchamps 07/07/20

BOEK NU

Dag

Datum

Circuit

Trac

Type

Dinsdag 07/07/20 Spa-Francorchamps Curbstone Premium Trackday
Woensdag 12/08/20 Spa-Francorchamps Curbstone Premium Trackday
Donderdag 13/08/20 Spa-Francorchamps Curbstone Premium Trackday
Woensdag 02/09/20 Zolder Skylimit Events Trackday
Donderdag 17/09/20 Mettet Racb Trackday
Donderdag 29/09/20 Spa-Francorchamps Curbstone Premium Trackday
Woensdag 21/10/20 Spa-Francorchamps Curbstone Premium Trackday
Woensdag 14/11/20 Paul Ricard Curbstone Premium Trackday
Woensdag 9/10/19 Zolder Skylimit Events Trackday