FunQ tracht steeds een gevarieerd aanbod circuits in haar kalender op te nemen. Uiteraard ligt de focus daarbij op onze Belgische circuits, maar ook onze buurlanden hebben heel wat te bieden. Jammer genoeg kunnen we niet alle Europese circuits in onze kalender inpassen.  

Het circuit van Spa-Francorchamps geniet hoog aanzien over de hele wereld en volgens velen is dit legendarische circuit één van de mooiste ter wereld. De lay-out van dit circuit wordt omschreven als “uitdagend” omwille van zijn snelle, heuvelachtige en bochtige karakter.  Het circuit vormt dan ook reeds vele jaren het decor voor races van wereldniveau, zoals de Grand Prix Formule 1, de 6 Hours of Spa en de 24 Hours of Spa. Iedereen kent de ronkende namen zoals Blanchimont, La Source, Eau Rouge en natuurlijk Raidillon! Het huidige circuit is 7.004 meter lang en de snelste ronde bedraagt momenteel 1m41.501s.

De Omloop van Terlaemen, zoals het circuit Zolder ook wel eens wordt genoemd, ligt in de provincie Limburg. Van 1973 tot en met 1984 vond de Belgische Grand Prix Formule 1 hier 10 maal plaats. Daarnaast was en is circuit Zolder ook de gastheer voor wedstrijden als de 24 Hours of Zolder , manches van de BRCC, DTM, Dutch Supercar Challenge en Blancpain Sprint Series. In 2019 komt het DTM-kampioenschap op bezoek voor de tweede wedstrijd van het seizoen. De omloop staat gekend als een technisch circuit en bestaat uit 10 bochten, waaronder  gekende bochten als de kanaalbocht, de Terlamenbocht en de Jacky Ickx-bocht. Het circuit Zolder is 4.011 meter lang en omvat verder nog 3 chicanes en 2 lange rechte stukken.

Een derde circuit op Belgische bodem waarop wij onze Track Events organiseren is het circuit Jules Tacheny, dat gelegen is in de gemeente Mettet. Het huidige, afgesloten circuit werd geopend in 2010 en is zeer geliefd bij allerhande liefhebbers van snelle wagens en motoren. Het circuit Jules Tacheny is met zijn lengte van 2.233 meter een compacter circuit en telt een 10-tal bochten.

Buiten onze landgrenzen strijkt FunQ éénmaal per jaar neer op het Nederlandse circuit Zandvoort, dat gelegen is in de duinen, vlakbij zee. Dit 13 bochten tellende circuit is 4.307 meter lang en wordt gekenmerkt door de vele glooiende bochten, waarvan sommige met camber, de haarspeldbochten  en het lange rechte stuk. De Tarzanbocht is zonder twijfel de bekendste bocht van het circuit. Op circuit Zandvoort werd tussen 1952 en 1985 dertig maal de Nederlandse Grand Prix Formule 1 gehouden. Ook het DTM-kampioenschap hield er regelmatig een race. Tegenwoordig worden er jaarlijks de Masters of Formula 3 georganiseerd.

Een andere FunQ-lieveling onder de cicuits is het circuit Paul Ricard, gelegen in het Zuid-Franse Le Castellet. Het circuit wordt gekenmerkt door zijn langwerpige vorm en is gelegen op een platteau, zo’n 400 à 450 meter boven de zeespiegel. Er kunnen verschillende trajecten worden gecreëerd op dit circuit, waarbij het langste 5.861 meter lang is. Opvallend is de 1,8 km lange “ligne droite du Mistral” en de blauwe en rode asfaltstroken naast de piste. Deze gekleurde banden bieden een verschillend niveau van abrasiviteit en bestaan uit een combinatie van asfalt en wolfraam. Het ronderecord op de langste piste bedraagt 1m30.645s.