BEDRIJFSEVENTS

U wil uw zakelijke relaties belonen voor de fijne samenwerking ? Misschien zoekt u wel een originele manier om ze te bedanken voor het  vertrouwen dat ze in u en uw bedrijf stellen? Uiteraard kan u dan opteren voor het gekende diner, de fles wijn of champagne. Maar misschien verdienen uw klanten méér dan dat… en geniet u zelf graag mee. Waarom biedt u hen eens geen FunQ-Business Event aan?

Ook indien u op zoek bent naar een origineel bedrijfsevent, een teambuilding-activiteit voor uw personeel of indien u behoefte heeft aan een exclusief kader voor een netwerksessie, is een FunQ-Business Event net wat U zoekt. Een FunQ-Business Event is gebaseerd op de FunQ-Premium Trackday en vindt plaats op één van de meest geliefde en tot de verbeelding sprekende circuits ter wereld, het circuit van Spa-Francorchamps.

Tijdens een FunQ Business Event  bent u de gastheer en zorgt het FunQ-team voor de rest.  FunQ kan u mooie, op maat samengestelde pakketten aanbieden die tot in de puntjes verzorgd zijn. Het FunQ-team verzorgt graag het onthaal van uw gasten ter plaatse en staat de ganse dag paraat voor hen.  Naast de actie op het circuit zelf, kunnen wij leuke activiteiten organiseren, zoals karting-sessies, een wedstrijdje op onze full motion race simulator of een tochtje rond het circuit op e-bikes. Naast de data die U terugvindt op onze kalender, kunnen wij uw business event ook op een andere datum organiseren.

De basis van een FunQ-Business Event bestaat uit de huur van onze Ginetta G50 of G55, met inbegrip van een FunQ-piloot. Indien gewenst kan u ook beide bolides huren met twee piloten. Tijdens een FunQ-Business Event  voorzien wij onze Ginetta’s met plezier van uw bedrijfslogo, reclametekst of boodschap naar keuze.