MISSIE

FunQ wil zijn gasten op een veilige en leuke manier laten genieten van een unieke circuitervaring. Het is ons doel om iedere deelnemer van een funQ evenement een onvergetelijke dag te laten beleven in een aangenaam kader.

FunQ biedt voor ieder wat wils. Zo organiseren wij regelmatig onze funQ Trackdays, die gekend staan voor hun ongedwongen en gemoedelijke sfeer. Deze funQ Trackdays zorgen er dankzij hun laagdrempelige toegankelijkheid voor dat iedereen er zich snel thuis voelt. Tijdens deze Trackdays deelt funQ het circuit met allerhande race- en autoliefhebbers. Het deelnemersveld bestaat uit DIY-projectwagens, straatlegale exoten (Porsche, Ferrari, etc…) en de échte circuitwagens (Ginetta, VW Fun Cup, etc…).

Daarnaast nodigt funQ  u graag uit op haar Premium Trackdays. Deze stijlvolle en luxueuze trackdays worden steeds georganiseerd in samenwerking met Curbstone Track Events. De funQ Premium Trackday is de perfecte manier om in een comfortabele en elegante omkadering volop te genieten van een unieke circuitbeleving. Ervaar vanop de eerste rij, als een echte V.I.P., de zinderende wereld van de racerij, waarbij het u dankzij het VIP Hospitality Pack aan niets zal ontbreken.